ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТЯГАЧА FORD TRUCKS F-MAX

20 вересня в Києві відбулася презентація тягача Ford Trucks F-Max для перевізників, на якій було оголошено і про спеціальні умови придбання новинки. Також менеджмент Ford Trucks розповів про ті інновації, які дозволили новому тягачу отримати титул Truck of the Year 2019.

На українському ринку Ford Trucks F-Max пропонується з 12,7-літровим двигуном потужністю 500 к.с. і обертовим моментом в 2500 Нм. Він укомплектований системами оптимізації споживання палива в різних режимах.

Тут є «автомат» від ZF, а також безліч електронних помічників для водія. Наприклад, Ford Trucks F-Max отримав систему утримання в смузі, адаптивний круїз-контроль, систему активного екстреного гальмування (AEBS), ESP, систему утримання на схилі (Hill Assist). Крім того, система Connect Truck Ford Trucks F-Max передає інформацію в систему Fleet Management System. Дані з вантажівки накопичуються в хмарному сервісі і доступні для діагностики.

В кабіні Ford Trucks F-Max розташований інформативний приладовий щиток, а також тачскрін 7,2-дюймовий монітор збоку. Мультимедіа тут виконана на базі системи Apple CarPlay.

Ключова перевага Ford Trucks F-Max - це низька вартість володіння. Як зазначив генеральний директор компанії «АВТЕК» Сергій Кобилінський: «У новому Ford Trucks F-Max зійшлися відразу три складові, що забезпечили низьку вартість володіння. Це - низька витрата палива, найкраща початкова ціна і знижені витрати на обслуговування». Ціна версії Євро-5 стартує з 75900 євро. Ford Trucks F-Max у виконанні Євро-6 оцінений в 79900 євро. Інтервал ТО 90 тис. Км, гарантія - 2 роки.

До кінця року покупцям нового F-Max Ford Trucks збільшує гарантію до 3 років, оплатить одне ТО і дарує повний бак 450 л.

Не знайдено...
ПОШУК